מה אתם יודעים
על אדריכלות מונגשת?

בואו להרצאתה של אדר’ שרית גיטליס.
מומחית בתחומה. מורשית לנגישות מבנים, תשתיות וסביבה.

23.12 יום ב’, 19:00-20:30

עונת ההרצאות בסטודיו 6B

מה תלמדו בהרצאה?

  • פתרונות יצירתיים לנגישות במבנים קיימים וחדשים
  • פתרונות נגישות באתגרים של חוץ ופנים, למשל קמפוס
  • סודות ההצלחה לעיצוב נגיש
  • מהו עיצוב אונברסלי

שתפו למי שהנושא חשוב

אדריכלית נגישות שרית גיטליס

מתמחה בנגישות משנת 2009

300+ פרויקטים בנגישות

100+ פרויקטים בעיצוב ואדריכלות

פרויקטים בעיצוב הפנים

אצטדיון נתניה החדש, פנים אצטדיון המושבה בפתח תקוה, מתנסים, בר הארבעה, בר טישלר, כיתות לימוד חדשניות ועוד.

בין לקוחותיה בתחום הנגישות

HP, ADIDAS, הוניגמן, לובינסקי, דיזנגוף סנטר, עיריית חולון, עיריית גבעתיים, עיריית באר שבע, מלון ריץ קרלטון, אונברסטית חיפה, אונברסטית בר אילן, מכללת אחוה, חברת החשמל, ניו דלי, מרפאות מכבי, כללית, מאוחדת ועוד רבים.

מתכננים להגיע? הירשמו

ההרצאה ללא תשלום. תבואו עם חיוך

    רוצה לקבל מידע ועדכונים

    סגירת המעגל של שרית

    בשיעור הראשון שלי בלימודי האדריכלות בטכניון, לימדו אותנו שעל מנת לייצר כניסה מרשימה דרושות 3 מדרגות לפחות. היום, אנחנו משנים מוסכמות, אנחנו מעצבים עידן חדש, נגיש, מתחשב, שיוצר אדריכלות מרשימה ומרגשת שמאפשרת מקום והכלה לכולם, עיצוב אונברסלי.

    לאחר שהחלטתי ללמוד אדריכלות או עיצוב, ומאחר והגעתי מבגרות של אלקטרוניקה ,פיזיקה ומחשבים, הבנתי כי עלי להכין תיק עבודות ובשנת 2001, במקביל ללימודי פיסול ציור וצילום, בחרתי להכין תיק עבודות בסטודיו 6B אצל מיקי ואמיר ביפו, בהאנגר מדליק ששימש ל-2 כיתות קטנות, בו היה ידוע שאחוזי ההצלחה שלהם להוביל מעצבים צעירים אל תוך עולם הלימוד היה 100%. ואכן הצלחתי להתקבל ללימודי אדריכלות גם באוניברסיטת תל אביב וגם בטכניון.

    כשסיימתי את לימודי בטכניון, לאחר עבודה קצרה במשרד אדריכלים חיפאי, ולאחר שיחה קצרה עם מיקי בן-גנים, החלטנו כי אגיע לעבוד איתם וכך נפתח משרד האדריכלות והעיצוב של סטודיו 6B שפעל מספר שנים ועיצב פרויקטים מדליקים ומהנים.

    ב-2012 החיים הובילו לכך שהלכתי ללמוד נגישות מבנים תשתיות וסביבה, עבדתי מספר שנים בתחום האדריכלות לצד תחום הנגישות ואז הבנתי כי אני חייבת ללמוד את החצי השני של התחום, נגישות השירות.

    לא הבנתי מה משך אותי בתחום, אך הרגשתי כי זוהי שליחות חשובה מאוד. הגעתי לראיון הקבלה לנגישות השירות ולא התקבלתי. הייתי המומה שאני שבתחום כמה שנים שחיה אותו, לא התקבלתי. יעצו לי למצוא מישהו שהוא אדם עם מוגבלות, שקרוב אלי. לא הצלחתי למצוא, לא חשבתי שיש מישהו כזה… ואז זה עלה לי! אחי. אחי נולד עם שיתוק מוחין. ייתכן שזה משהו שהוא עדיין סובל ממנו ולא רק משהו מולד? חזרתי לראיון שני, סיפרתי עליו והתקבלתי.

    מאז ועד היום, אני לומדת על מה שהוא עובר, מה עובד עליו בקשיים הייחודיים לו, עם המוגבלות הסמויה מהעין שהוא חי איתה.

    כך, תוך כדי הנגשה עבור הסביבה של כולנו והסביבה שלו, הגעתי גם להרצות על כך וגם לסגור מעגל ולספר על כך בהרצאה בסטודיו 6B, בנקודת המוצא הראשונה שלי.

    ניפגש ב-23.12 בשעה 19:00